Report Hurgada 6

Četrtek, na pol poti.

Opravkov toliko, da smo se morali zbuditi zelo zgodaj. Nekateri (zaspanec je samo penzionist Marko, Štajerska naveza se pa zbuja zelo zgodaj).

Zajtrk ob sedmih, sledi osebna higiena in priprave na tečaj kite-anja, 2 del. Uradni fotograf gre z nami v čoln, ker je kraj dogodka sredi morja na skriti sipini z vodo do kolen. Tokrat gre zares, uspe nam kar nekaj bodydrag-ov, ki pa so spontani in nenačrtovani. Učitelj ima veliko potrpljenja z nami, mi pa počasi ugotavljamo, da je windsurfing tisto pravo, kar si želimo.

Medtem  Lado in Janez pridno rišeta črtico, jadra so velika, užitek glisiranja po najvišje ležečem tropskem morju pa toliko večji.

Po kosilu zapiha tudi za ostalo posadko. V vodi smo vsi in današnji dan bo imel surfarsko črtico.

Za zaključek dneva se trije muškatirji odpravimo še na masažo, dve uri jakuzzija, savn, pilinga, liftinga in medicinske masaže v družbi maserk (ki jih budno nadzirajo moški).

Janez in Lado pa na snorklanje ob grebenu.

Pri večerji je bilo kaj za povedati, vsak je imel svojo izkušnjo, Lado pa najdaljšo. Videl je barakudo, ki je v dolžino merila 1,64 m, kar je potrdil tudi Janez. Pa kaj, mene je pa masirala boginja Hera, ki so jo za ta namen obudili in je prišla direktno z Olimpa.