Egipt - Hurghada

Reportov iz Egipta oz iz Hurghade sem že kar nekaj naredel, saj je bil letos že 9-ti dopust tam doli. Kot sem že zapisal ta lokacija mi je všeč ker se poleg surfarije še veliko dogaja in je lahko v tem zimskem času lep poletni dopust.

Od zadnjega dopusta v Hurghadi v letu 2012 se je na žalost spremenilo na slabše to, da je iz sistema allincluzive ponudbe izpadel hotel Aladin. V sistemu allincluzive sta tako ostala še hotela Jasmin Village in Ali Baba. Letošnji domicilni hotel je bil Ali Baba, zabavali in koristili allincluziv ponudbo smo pa tudi v hotelu Jasmin Village.

Kot je bilo že v prejšnjem reportu najavljeno je bil drugi teden surfersko žejen in zabeležena je bila čista surferska 0. Na vrsti so bile druge aktivnosti. Kopanje je bilo pravi užitek saj so dnevne temperature bile do 30 C in voda 26 C. Užitek se je bilo tudi potapljati in občudovati lepe korale in raznobarvne ribe.

Letošnji dopust je bil v organizaciji agencije ETI s sedežem na Dunaju, aranžma pa sklenjen v agenciji Odklop. Cena 14-dnevnega dopusta je bila 714,00 € z odhodom iz Brnika.

 

Lp, Rafko