Namen za vikend je bil samo eden in to je bila prva udležba na regati v stilu "sodelovati"

Odhod na obalo je bil že v petek (preventivno). Dol na obali je bilo že kar nekaj vetrovne druščine in nismo rabili preveč časa, da smo nagruntal da bi glede na napoved bilo "pametno" zjutraj pred regato skočit še na "rahlo" ogrevanje na piransko punto.

Zjutraj na punti nas je bilo na vodi mislim da nekih osem. Pogoji na vodi pa za moje znanje kar konkretni.

Ob ene pol enajstih smo se pobral v Bernardin, kjer se je že vse pripravljalo za regato, katere štart je bil s polurno zamudo ob pol enih. Burja je obetala pestre pogoje na regatnem polju, vse od lukenj v portoroškem zalivu, pa brezvetrja pred Bernardinom in polno kapo vetra pred Piranom. Nato še prijava, sestavljanje opreme (8m2 pa 130l za 65kg)

Rezultat: vse boje sem pofočkal in ne samo to, tudi v cilj sem prišel (pustimo to, da med zadnjimi nekje)!

Občutek med regato je bil dober tudi na račun čolnov organizatorja, ki so bili na celotni dolžini regatnega polja, tako da če bi šlo kaj narobe, ne b šlo dolgo.

Po regati pa čevapi,pivo,muska,koktejli,.... skratka luštno.
Ker pa mora na vrhu sladice bit še češnja, smo šli v nedeljo zjutraj po njo na piransko punto in ker je ni bilo, smo šli pogledat še v Savudrijo. In res je bila tam. Za nas s 5-kami od ene osmih do pol enajstih. Verjetno se je dalo tudi še kasneje kej burje pokoristit, ampak mi smo se po luštnem vikendu počasi odpravili v kruto realnost ..... ponedeljek, služba, mal razbita dila,...,

Lep vikend je bil, pa upejmo na čimveč takih.
Lp Miha