Hacked By Jackmodss :: Poglej temo - Štangi 5.11.2017

 


Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Štangi 5.11.2017
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek Štangi 5.11.2017 
Ne, naslov ni pravopisna napaka. Gre za evolucijo.Žal na slabše.
Torej štorija je sledeča. Z Žaubijem greva surfat..to pomeni diabolično razmišljanje o spotu od Domžal do Kopra. Nazadnje sva se strinjala, da jugo še nikoli ni bil tako močan, kot je napoved in sva pičila do Štange/Štang... Na vhodu so namontirali neke zapornice. Ok, mi njim ograjo na Kolpi, oni nam zapornico na Kamenjaku. Tud notri je vse neki spedenan..kamni ob cesti. neke ograje..Žaubi edino modro pripomni, da se mu zdi da je cesta enako razfukana kot zadnjih 10 let. Na spotu pa migrena. Ne ena štanga..dve štangi..ena zelena in ena rumena..malce manjša. Ni drame sej bo. Hitro na vodo s 5.0 in 92 in v optimalne pogoje za 2 uri. Mala rumena nebodigatreba ni motila. Ven na pauzo in nazaj z 4.5. Ker je ornk potegnilo se je val dvignil in vse skupaj je letelo kot hudič. Rumena štanga pa ravno na poti in čim si peljal ornk val si bil v koma strahu, da se boš navil okoli ali da te bo val frcnil vanjo. Uglavnem psiha po novem dela in poleg vala se ukvarjaš še s štango..In tako cc 1.45 do 2 uri. potem pa bolečine v roke in ven.
Nabil par dobrih valov in par skokov. Super zadovoljen.
Glede rumene štange..prosim naj se nehajo modernizirat in evolucionirat, ker bo kmalu zmanjkalo spotov Sad

lp
Mp

PS: Žaubi je danes dodatno poimenoval rumeno štango- Franjo. Spomenik junaku Punata. Zgleda sta se spota pobratila. SmileSmileSmile

Poglej uporabnikov profil
Odgovori s citatom
Prispevek Štangi 
Pozdrav, še moj pogled na ti štangi....počasi bo kot v Umagu. Gre pač za stvar na katero se je najbolje čim prej adaptirati...pa bo mir. Sem celo slišal en komentar da je sedaj boljši val....menim pa da je bila pač smer vala odločilna v tem primeru in ne nova štangica Very Happy . Drugače pa božanski jugo dopoldan 4.7 ke popoldan pa vedno manjše plahte...jaz sem ob 16h ven pobegnil s 4.2. Dejansko je bila 3.7 kasnje prava izbira. Gužve pretirane ni bilo vala pa na pretek, vsaj popoldan. Se strinjam...super zadovoljen. Mr. Green

Poglej uporabnikov profilPošlji E-sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek  
zna biti na psihološki osnovi, da tako na gosto postavljajo te "falične" štange SmileSmileSmile

lp.

PS: v Umagu so vseen malo bolj na široko se mi zdi...pa tam je manj tricky..
mp

Poglej uporabnikov profil
Odgovori s citatom
Prispevek  
A sedaj ko ni sezone je zapornica za na kamenjak odprta? Ali se plača vstop?

Poglej uporabnikov profil
Odgovori s citatom
Prispevek  
Zapornica se dviga in spusca avtomatsko. vstopnine ni. enga sem slisal povedati..mogoce je bil stane kanare. se ne spomnim vec dobro..da je ranger reku da je tako ves cas off season..
lp
mp

Poglej uporabnikov profil
Odgovori s citatom
Prispevek  
Ja sej je na hiškah ob zapornici vse napisano in razloženo (sem imel čas prebrat ker sem bil prezgodaj tam pa mi še ni odprlo Very Happy ) Odpirajo se od 7h do 22h, ob prihodu ti posname registersko na vozilu, zato da konec dneva vejo, če so vsi šli ven iz parka al mora it ranger koga ganjat.

Poglej uporabnikov profil
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1