Hacked By Jackmodss :: Poglej temo - Dajla, 30.6.2017

 


Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Dajla, 30.6.2017
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek Dajla, 30.6.2017 
Z Juretom sva jo užgala navsezgodaj, ob 6.00. To pa zato, ker sem bil neusmiljen, Jure pa se je strinjal, večerna napoved je namreč kazala dva sessiona- jutranjega in večernega. Ker poletnim vetrovom ni preveč za zaupati, sva računala, da vsaj jutranjega ujameva, če večernega ne bo. Na srečo je bilo še bolje. Po poti je vetercek metal neobetajoče podatke, zato sva v Kopru na pumpi spila hitr kofe. Pred Umagom pa bamf, morje je bilo lepo belo. O madona, kaj pa je to na boji 2 bf NW, na vodi pa 5-6 bf zahodnika? Jure je stopil po gasu in med odlomljenimi vejami sva prislalomirala na rt. Za dobro vago sem raje sestavil 5.8 GA Poison in vzel zvesto Flikko 90. Smer je bila zahodnik direkt onshore. V posledici je bilo skoraj nemogoče pošteno skočit in tudi val je bilo malo težje porajdat. Nekako tako kot na Prasonisijo, samo še malo težje. Valovi so se delali čez cel zaliv, bilo so kopasti ne pretirano hitri in podirali so se, kjer jim je pasalo.

Počutil sem se nekako tako, kot da mi je bilo rečeno, lej tole maš pa bodi zadovoljen, in sem s hvaležnostjo vzel in užival naslednje 3 ure. Ko je malo spustilo sem šel ven, saj mi je zmanjkovalo moči. Po pauzi, je zopet malce bolj odprlo pipo in sem naredil še dolg popoldanski session. Veter je obrnil na JZ in val se je nekako popravil tudi skočiti se je dalo.
Priboril sem dva žulja in se odplazil ven. Nazaj grede na pico in v gužvo na AC.

Fino je bilo!!! Juretu hvala za res prijetno druženje, Vedliju pa za sliko.

Na sliki moja malenkost z rumenim jadrom.

Vetra- cca 5-6 bf, voda baje 27!?, sonce, vala cca 1 meter, ljudi- ja po moje med 50 in 70 Smile,torej vsi, razen Dilopeka, ŽG in tistih, ki na Prasonisiju pijejo J&son.

l.p.

MP


Poglej uporabnikov profil
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1