Hacked By Jackmodss :: Poglej temo - Dajla- Lowers :):):) - 28.2.2017

 


Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Dajla- Lowers :):):) - 28.2.2017
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek Dajla- Lowers :):):) - 28.2.2017 
Napoved je bila dobra že včeraj , dela v službi tudi kar nekaj. Posledično sem predvidel zadevo tako, da sem se zakopal v delo navsezgodaj in vse postoril nekje do 11.30. Ker mi je uspelo, sem zviznil domov po opremo in jo s kompanjerosema pičil proti Istri.

Kadar je prisoten dilopek, je itak on glavni, kam se gre. Ponavadi samo obnemim, tako kot tele pred klavničnimi vrati, vdan v usodo. In sta kompanjerosa nakunštvala , da se gre na: pozor pozor, Dajla- Lowers. Čeprav se slinim v tastov vikend v Dajli že več kot 20 let in se štejem za recimo lokalnega wsurf matadorja tam, ki pozna tamkajšnje kamenje, sta me presenetila. Dajla- Uppers , Lowers ?? What the..? Mi je všeč- tko mal ezoterično in ironično, ni na rtu ali v zalivu Smile Smile

Za razliko od rta je v zalivu oz. njegovem levem robu val lepši, se pa spušča v zaliv, ki je slabše prepihan in če bo dobro pritisnilo, bo denarnica na preizkušnji. Pa še vstop v vodo mi je antipatičen.

In smo pač fural Lowers.. Nad Novigradom je zgledalo da bo 4.4. prevelik, na spotu je zgledalo da bo 5.0 ravno pravšnji, v vodi pa bi bil po 1 uri odličen 5.8.

Odpeljal sem spodobno 1 uro, ujel par lepih valov, šel ven, pomrznil, se preoblekel, in gledal kompanjerosa ki sta pod večer pičila 1,5 ure valovarskega otroškega vrtca. Nazaj grede smo pri Nonotu poskusili kaj imajo dobrega in jo pičili domov.

Voda 10 stopinj, zunaj 14, suho, veter za med 4.5 in 5.0, optimalno bi bilo zame 5.4 po eni uri, vendar sem prav lepo glisiral s 5.0, val 0,5 do 1 meter. Ljudi - sem naštel 8.

Vozil Fljiko 90 in jadrovje GA Poison 5.0

l.p.

MP

Poglej uporabnikov profil
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1