Hacked By Jackmodss :: Poglej temo - Garda, 25. do 27. junij 2015

 


Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Garda, 25. do 27. junij 2015
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek Garda, 25. do 27. junij 2015 
Te dni je veter na Gardi obratoval skoraj na polno. Vsak dan razen sobote zjutraj sta pihala oba vetrova, v soboto le popoldanska Ora. Za slalom opremo in jadro 8.6 ves čas na polno. Ta čas še ni bilo gneče, scena na vodi pred Torbolami pa povsem regatna za vsa mogoča plovila na veter.
JanezP.

Poglej uporabnikov profil
Odgovori s citatom
Prispevek  
Se strinjam z izjavo. Jaz sem prišel v čet. zvečer v Capo Reamol, v petek zjutraj prva runda jutranjega Pelerja s 6.0 in 115L.
Na Reamolu sicer popoldanska Ora ni delala skoraj noben dan, vendar sem se zapeljal do Torbol in se udeleževal popoldanskih 'regat' s 7.8. Sicer se je dalo tej regati dokaj dobro pobegniti in zorcati tja do pod ceste pod Rivo, kjer je kar pošteno vleklo tudi za 7.8 vsak dan.
V soboto smo potem ravno ušli neurju, ki pa je čez noč lepo ohladilo zrak in v nedeljo postreglo z izjemnim jutranjim Pelerjem pred Reamolom in okolico. Žal sem imel s seboj samo 115L desko in je bila petarda. Vztrajal sem na 6.0 jadru, vendar so ostali komot vozili 4.7 in 70-95l deske.
Tudi nad višino čopa sem bil presenečen, saj se je dalo lepo skakat (s primerno desko Mr. Green) Neverjetno za jezero! Wamos

Popoldan pa še na eno rundo v Torbole. Neverjetna je bila tudi razlika v temperaturi vode - v Torbolah prav ledena (izgleda da se je natekla čez noč od neurja), medtem ko tam pod cesto v Riva del Garda, pa skoraj termalna temperatura Smile

Skratka top vikend, 4 črtice v 3 dneh, lepo vreme (30°c čez dan), še draga je bila zadovoljna nad sceno High5

Zdaj pa malo muskelfiber pozdravit, potem pa dalje Smile

Poglej uporabnikov profil ICQ številka
Odgovori s citatom
Prispevek  
Od 21. do 29. vsak dan Ora in 2x soliden Peler

Pa še ena zate Janez


Poglej uporabnikov profil
Odgovori s citatom
Prispevek  
O, super slika, dobro si me ujel! Si slikal iz Piera?. Se spomnim financerjev, ki so patrolirali po jezeru v petek popoldan.
Hvala,
JanezP.

Poglej uporabnikov profil
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1