Hacked By Jackmodss :: Poglej temo - Sardinija Porto Pollo

 


Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Sardinija Porto Pollo
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek Sardinija Porto Pollo 
Pozdravljeni,

letos nameravam v začetku septembra za 14 dni na sardinijo ( porto pollo ). Zanima me ali ima kdo kakšen kontakt za ugodne apartmaje ( neki imam že ogledano vendar so cene precej visoke ).

Zanima me tudi kako je s shranjevanjem opreme ( storage ). Na neki strani sem videl, da so cene za storage kar hudo zasoljene Smile cca. 160€ za 14 dni. Ali pozna kdo kakšno alternativo?

Lp

Jernej

Poglej uporabnikov profil
Odgovori s citatom
Prispevek  
V poštev bi prišel tudi kakšna druga lokacija. Neki gledam autocampe ( mobilne hišice ). Kakršna koli informacija bi bila zelo dobrodošla.

Poglej uporabnikov profil
Odgovori s citatom
Prispevek  
Na koncu sem rezerviral apartma v Santa Lucia. Cena precej nižja kot v Porto Pollo. Tudi shramba opreme v windsurf centru je precej ugodnješa.

Ali je kdo že surfal na tem spotu? Zanima me predvsem kakšna jadra potrebujem za začetek septrembra. Ali bo 8.0 ter 6.3 preveč?

Poglej uporabnikov profil
Odgovori s citatom
Prispevek  
Pozdravljen,

Zna bit čisto preveč, ker ko pihne od 4.0 - 5.3. Če voziš slalomco, pa temu primerno večja jadra. Take so moje izkušnje, pa sem bil že večkrat. Seveda je odvisno tudi od znanja. Drugače je smiselno se mal zapelat okrog odvisno katera smer dela. Poglej malo na Style team stran imajo lep opis sardinijskih spotov. Mi smo mislili da bomo šli za 1. maj ampak....

LP,
BAJS

Poglej uporabnikov profil
Odgovori s citatom
Prispevek  
Zdravo Some1,

Surfanje na Sardiniji je najbolj priročno z avtodomom, kombijem, karavanom, enoprostorcem...,saj se na račun vetra seliš skoraj vsak dan, odvisno od napovedi.
Ker to ni tipično jadransko surfanje, da si v kempu in tekom dneva nekaj potegne, vsaj ne izven sezone (1. maj, druga polovica septembra in naprej). Drži, da je S-del bolj prepihan vendar poglej si European surf guide, kjer imaš dobre opise spotov in lokacije za parking.
Pa srečno in vetrovno!

Lp, Luka

Poglej uporabnikov profilPošlji E-sporočilo
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1