Hacked By Jackmodss :: Poglej temo - Савудрија - 17 ноември 2018 година

 


Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Савудрија - 17 ноември 2018 година
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek Савудрија - 17 ноември 2018 година 
Тоа беше голема бура. Прво се користи со 4,8 и 92 литри, а потоа брзо се замени со 4,5 NP Fly HD. Моето драги едро станува. Вал беше еп за Савудрија.

l.p.

Матеј

Poglej uporabnikov profil
Odgovori s citatom
Prispevek  
Samo, da je bil val lep Smile

Poglej uporabnikov profil MSN Messenger - naslov
Odgovori s citatom
Prispevek  
kaj v zgornjem poročilu pomeni: 4,5 NP fly HD Wamos

Poglej uporabnikov profil
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1