Hacked By Jackmodss :: Poglej temo - Franjobeach golf&water park 15.8.2018

 


Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Franjobeach golf&water park 15.8.2018
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek Franjobeach golf&water park 15.8.2018 
Glede na moj surfaski post sem bil na preži za vetrom, kot moj pes za ptiči. Pes je ptičar. Torej sem bil zelo na preži.
Ker Žaubi ve, kako mi ucinkovito zj... plane za hribovski tek, mi je vceraj lepo podkuril s predlogom za Punat. Liznjan se mi je upiral, ceprav bi po modelih bil primernejsi. Predvsem zaradi tistega kafica in plaze. Sem pač nostalgik in romantik SmileSmileSmileSmile.
In sem rekel, pa da vidmo tega Franjota, ki mi gre tako v nos. Naj takoj povem, da ga ni bilo, verjetno je na dopustu, kje na Mljetu, kjer je manj turistov. Uglavnem, cesto je zrihtu.

Drajsal smo od 9.30 do 14.00 in to 5.8 in izmenjaje 92 in 111 litrov. Občasno je refuliralo za 4.8, in strajkalo za 8.5. Večino časa se je prav luštno glisiralo. Nazaj grede je bila gužva in Žaubi je bi jezen name, ker sem se zapričal s prijazno policajko iz Štajerske, za nama pa kolona do Preluke Smile Sva pa že tja grede policaja spraševala, če je avto pred nama ustavil zato, ker je imel na zadnji polici psa s kimajočo glavo v Messijevem argentiskem dresu. Bil je zelo sumljiv. Policaj se je samo zarežal in si verjetno mislil..vidva sta se bolj sumljiva.

Voda je bila uredu. Safr ni uredu, ker ni skuhal kofeta, res je, da je ponujal Nescaffe, samo to ne šteje, ker Nescaffe ni kofe, je pa uredu, ker je kmalu šel naprej in je bilo več placa na vodi. Folka je bilo recimo 50 z jadri, najvec okoli 7.0, kajt je bil samo eden, foil eden, psa sem videl dva. Najprej je bilo oblačno, potem pa sončno.

Pisem na telefon, ker sin igra Fortnite.

l.p.
mp
ps. Ker na vhodu piše golf, sem pogledal, če je kje kaksen green z luknjo. Nisem ga našel, je bilo pa kar nekaj skret papirja. Zgleda so si vrli obiskovalci golfa krajšali cas z drugačnim patanjem.
m[img]


Poglej uporabnikov profil
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1