Hacked By Jackmodss :: Poglej temo - Ližnjan 23.3.

 


Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ližnjan 23.3.
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek Ližnjan 23.3. 
Pozdravljeni,

No včeraj sva imela s kolegom kar celo potovanje, preden sva se spravila v vodo. Okrog 10:00 se nariševa v Marini, veter je po predhodnem predvidevanju štrajkal in morda bi bilo za 5-ke na obroke. Ampak, ker sva pričakovala petardo in imela sabo predvsem manjšo opremo, sva rekla to ni to in šla dalje in to proti Puli. Vmes sva malo pregledala modele ter trenutne podatke iz postaj in vse je kazalo, da v Ližnjanu žge k' pr' norcih, saj je vremenska postaja za letališče Pula kazala 21 vozlov in največji sunek celo preko 30 vozlov IvanDevil.

Ob prihodu v Ližnjan vse belo, na vodi nobenga in vsi so čakali da veter malo spusti, ker je res žgal do konca. En junak je imel sestavljeno celo 2.9 m2, pa vendar čakal, ker je bilo enostavno preveč. Okrog 14.30 je veter le nekoliko popustil in smo se opogumili, večina s 3+ kvadrati, jaz z dokonca zategnjenim 4.0 in 78 l, kolega, ki je pa pri 100 kg pa 4.5 in 86 l. Sunki vmes kljub vsemu brutalni ampak smo vztrajali slabi 2 uri, ko je postalo izrazito bolj luknjasto.

Mraz?! Mrazzzz, da je občasno kar malo nohtalo, voda bistveno bolj mrzla kot dan prej v Marini, kar je seveda presenetljivo, ker običajno je Marina bistvno bolj mrzla v tem letnem času. Je zgleda burja kar dobro premešala vodo, zrak pa "toplih" 8 stopinj.

U glavnem roke so kakšen centimeter daljše, utrujenost se po dveh dneh surfanja pozna in nasmeh na ustih je do ušes. In kaj bi še več?! Ja nej čim prej spet pihne High5 Very Happy

LP!
BAJS

Poglej uporabnikov profil
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1