peterb je napisal/a:
Konec koncev vsi radi preberemo test, pogledamo slike, na tistem windsurf koprivnica (pa kje je sploh koprivnica, a ne tam delajo čokolešnika al nekih keksov??) je nekdo, ki je ažuren glede novosti bolj kot boardseeker...
Eto da vam se i ja malo priključim u debatu. Kao prvo pozdrav cijeloj Toti ekipi, kao i svim windsurferima dobre volje.
Ovom prilikom zahvalio bi se peterb-u na ovim riječima pohvale za moju WKC stranicu.
Peterb, trudim se i trud se isplati. Ja kao webmaster WKC (Windsurfing Koprivnica) počeo sam raditi tu stranicu za našu Koprivničku ekipu od 3 surfera početnika koji smo samouko, puni entuzijazma, surfali na našem jezeru Šoderica (gdje naravno još surfamo) bez obzira jel bila zima ili ljeto, bez obzira jer voda 3C ili 30C, bitno nam je da puše.
Učimo se, trudimo, pomalo napredujemo, a tako je bilo i sa stranicom. Ulažem stvarno puno truda, što grafički što informativno, kako bi ekipa koja je kod mene prijavljena uživala u posebno dobroj windsurfing vibri, prije svega u dobroj zafrkanciji. Za vas s Totisurfa čisto informacija, da kod mene na WKC imam stvarno puno Slovenskih surfera koji su moji vjerni memberi, počevši od ekipe: Tine, Sašo, Facprime, Mihi, Kocjan, Sedmak, Aljo, Uroš, everts, rudy... i nek se ne ljute oni koje sam ovog trena zaboravio.
WKC stranicu baziram najviše na informacijama vezanim uz slalom, speed, gps i speedsurfing. Mislim da vodim najažurniju gps tablicu za sessione vožene na HR spotovima, a kako moja tablica izgleda pogledajte na linku:
http://windsurfing-koprivnica.net/e107_files/downloads/wkc_gps_hr.xls
(Tablica vrijedi samo u krugu moje stranice, van nje ne predstavlja nikakav službeni dokument)
Uz to, na najpoznatijem Australijskom GPS portalu, GTC, sredio sam da i Hrvatska sjedne u internacionalni team challenge, a i to sam prilikom omogučio ekipi iz Slovenije da i oni mogu učestvovati dolje i uživati u jednoj od najboljih gps zafrkancija opčenito na webu. Djeluju pod North, Croatia, jer dolje nema Slo kao zasebne cjeline, ali eto, uzo sam vas pod svoje, hehehe, GPS team Challenge je naprosto kao opijum, dok probaš više jednostavno bez toga ne možeš.
Napravio sam (oformio) dolje 5 timova, od toga 3 Hrvatska i 2 Slovenska (Voodoo i Žusterna). Svi timovi su:
http://www.gpsteamchallenge.com.au/team?country=4 a od SLO ekipe tu su Facprime, Tine, Sašo, Sedmak, Kocjan, Uroš, everts, Rody i Matjaž, te dva membera (aljo, i mihi) koji djeluju u timu Preluke jer s tom ekipom svakodnevno voze.
Uglavnom, dolje je full zanimljivo, no pišem ovo tek da vi znate da mislim i na vas iz SLO koji imate volje gps-irati.
Eto, na kraju krajeva ipak stoji ono da se trud ponekad isplati, WKC je od naše lokalne stranice prognoze za jezero prerasao u najači GPS speed slalom portal u HR, portal s najažurnijom i vjerodostojnom speed tablicom, gdje se svi podatci analiziraju softverski sa gps resultsom, a ne po displeju gps-a, več su tu tablice i po maxu i po average-u, no imate link pa pogledajte sami. Uz to, moram se i malo sad hvaliti kad sam počeo, na WKC stranicu logirali su se iz tog razloga i memberi kao: Josh Angulo, Kevin Pritchard, Basil Campbanis, gospodin Monty Spindler (vlasnik Lofta), Erik Loots, nizuzemski speedsurfer, pa legendarni Australijanci: Nebbian, Vando i ekipa s GTC-a itd, itd.
ETO KAŽE SE NIJE TRUD UZALUD, skupila se ekipica
p.s. posebno sam ponosam na svojih 500 custom emotesa koji su unikat u svijetu windsurfing chatboxova
hell yeah
Za kraj odgovor peterb-u:
Koprivnica ti je na sjeverozapadu Hrvatske, 40km od Varaždina ili 90km sjevernije od Zagreba i kod nas se radi Èokolino (Èokolešnik je ipak vaš slovenski proizvod), kekse ne proizvodimo več imamo Podravku i Vegetu - Hvala za paralelu s Boardseeker-om
HVALA JOŠ JEDNOM SVIMA i ja se raspiso kao da vani nema vjetra, pa imam kao vremena za tipkanje, hehehhe
Gdje je jezero i Koprivnica:
http://windsurfing-koprivnica.net/e107_plugins/autogallery/autogallery.php?show=Ostale%20Slike%2FKarta%20Soderice
POZDRAV SVIMA, WARRIOR
http://www.windsurfing-koprivnica.net/
nemojte zamjeriti što sam se ovako raspisao