Hacked By Jackmodss :: Poglej temo - romuni na cesti

 


Odgovori na to temo Stran 1 od 1
romuni na cesti
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek romuni na cesti 
Nima ravno veze s surfanjem ampak me res zanima, sigurno kdo ve. Že par let opažam romunske Mercedes Sprinterje na naših avtocestah, le da zadnje čase še posebaj. Če se peljem na morje na vsake par minut prehitim kakšnega.

V glavnem, a kdo ve za kaj jih je tolk oz. kaj švercajo?

Poglej uporabnikov profil
Odgovori s citatom
Prispevek  
uživajo dobrote Evropske unije,
gre praviloma za delavce ki dejalo v Španiji in Italiji, ki jih vozijo domov, in so vozniki primerno munjeni ravno nekje v naših krajih.

Poglej uporabnikov profil
Odgovori s citatom
Prispevek  
To so njihove redne linije do Italije in nazaj. V eno smer vozijo delavce, v drugo pa vse živo kar jim pride tam dol prav, od traktorjev, avtov, motorjev,gum itd., kolk je pa vmes še kakše druge robe s sumljivim poreklom si pa lahko samo misliš. Zato pa vlečejo vsi še prikolice za sabo. Pomoje so oni prvi pogruntal da tud h tavelkmu avtobusu paše tista tamala prikola.

Sem bil enkrat zraven ko je Romun s tistim poltovornim sprinterjem prišel do vulkanizerja v Slov. Bistrici in ga vprašal če lahko pobere izrabljene gume. No ko je začel to nalagat notr sem pa videl v kombiju dva skuterja in na koncu so bile gume naložene čist do stropa, skuterje pa spodaj tud približno nisi več videl....verjetno tud noben policaj ne.
Porajtaj kdaj kako imajo to oni na home made vdelane tiste dodatne šipe na sprinterjih, to so zgleda bli vsi tovorni, pa jih sami potem priredijo v pol-tovorne. Wink

Poglej uporabnikov profil
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1