SLO STYLE 2004 - Odprto državno prvenstvo v Freestylu 2004 - 500 EUR

 

Ja, čas je že bil, da objavim razpis za SLO STYLE 2004 - Prvo odprto državno prvenstvo Slovenije v Freestylu 2004, ki bo potekal v septembru 2004 na spotu v Izoli. Prvi možni termin je v soboto in nedeljo 4. - 5. september 04, rezervni termini pa vsak naslednji vikend. Upamo na burjo - Izola, če bo pa jugo se odpravimo v Sečo k gostilni Ribič. Upamo na veliko število prijavljenih, saj se je lansko leto izkazalo, da se lahko tudi drugi dobro pomerijo z znanimi Freestylerji. Vabimo vse surfače, ki jim je do dobe družbe in še boljše tekme, prijavijo se lahko tudi surfači iz drugih držav.

 

PRVI TERMIN:

4. - 5. september 04

 

REZERVNI TERMINI:

11. - 12. september 18. - 19. september 25. - 26. september 2. - 3. oktober

 

DATUM IN KRAJ:

Odprto državno prvenstvo v Freestylu bo potekalo 4. in 5. septembra v Izoli. V primeru neugodnih vetrovnih razmer pa bo tekma prestavljena na drugi teden 11. - 12, 18. - 19., 25. - 26., 2. - 3. oktober 2004. V kolikor v omenjenih rezervnih terminih ne bo dovolj vetra, se odpravimo v Opatijo, zaliv Preluk.

 

ORGANIZACIJA:

Odprto državno prvenstvo letos prvič v Sloveniji organizira Športno društvo Windsurfing Style Team, ki je član Jadralne zveze Slovenije. Tekma se bo predvidoma začela ob 12:00 uri kjer boste lahko ogledali nekaj najboljših slovenskih in tujih surfarjev.

 

STATUS:

Tekmovanje je uradno priznano in šteje za Slovenskega državnega prvaka v jadranju na deski v disciplini Freestyle, registrirano pri Jadralni zvezi Slovenije (disciplina Prosti slog). Ker je tekmovanje odprtega tipa, se lahko prijavijo na tekmo tudi surfači iz tujine. Rezultati tujih tekmovalcev in slovenskih tekmovalcev, ki nimajo veljavne verifikacijske številke registrirane pri Jadralni zvezi Slovenije, bodo tekmovali za Slovenski pokal v Freestylu 2004, v katerem se seštevajo tudi točke vseh tekem iz pokala Alpe Adria v letu 2004.

 

PRAVILA:

Pri disciplini se bodo upoštevala pravila za Freestyle - PWA.

 

KRAJ TEKME IN VREMENSKI POGOJI:

Odprto državno prvenstvo v Freestylu bo potekal zaradi čim bolj ugodnih vetrovnih razmer na slovenski obali v Izoli, kateri je zelo dobro poznan vsem surfarjem. Pričakujemo ugodne vetrovne razmere med 4-6 bf (burja). V primeru južnega vetra, se bomo odpravili na rezervno lokacijo v Sečovlje pri gostilni Ribič. V kolikor tudi v rezervnih terminih ne bo ugodnih vetrovnih razmer, se bomo odpravili na rezervno lokacijo v Opatijo, Hrvaška, kjer bomo zajeli nekaj termičnega vetra v zalivu Preluk.

 

NAGRADE:

Organizator bo podelil denarni sklad za prva tri mesta 500 EUR in tudi nekaj materialnih nagrad za ostale tekmovalce.

 

PRIJAVE IN ŠTARTNINA

Prijave sprejema Športno društvo Windsurfing Style Team najkasneje do 2. septembra 2004. v primeru prestavitve tekmovanja, pa en da pred rezervnim terminom. Štartnina je simboličnih 1.000 sit in se poravna na dan tekme.

 

PRIJAVE IN INFORMACIJE

http://www.style-team-klub.si

email: style@style-team-klub.si

gsm: + 386 41 565 678

organizator:Tine Lavrič

 

SPONZORJI:

 

Športno društvo Windsurfing Style Team

 

Trgovina FUN-SPORTS

 

Trgovina SURF-SHOP

 

Trgovina FREESTYLE

 

NOVA LJUBLJANSKA BANKA

 

Nekaj slik iz lanskega dogodka: