Pohorje, 26.2.2004

Skii-board tekma surfarjev Slovenije in Hrvaške

Že tradicionalno četrto tekmovanje je tudi letos potekalo na Arehu. Prijavili in udeležili so se ga tako domači kot tudi surfarji iz Hrvaške. Tekmovanje je organiziral Stojan Vidakovič, za nagrade in sponzorski material je poskrbel Goltes, pri progi, meritvah in vsem ostalem, kar tekmovanje res naredi tapravo pa se je potrudil Matjaž Vrecl s svojo ekipo.
Vreme: malce megleno, zjutraj je tudi lepo snežilo. Predvsem sonce smo pogrešali, vsega ostalega vključno z večerjo v VIP šotoru na Snežnem stadionu pa je bilo dovolj.
Samo tekmovanje je bilo razdeljeno v štiri skupine: board moški-ženske ter ski moški-ženske. Pri zmagovalcih ni bilo večjih presenečenj. Tako je tudi letos odnesel prvo mesto med boardarji Kramarič Igor -Koks, pri boardardkah pa njegova sopotnica Monika Novak. Pri smučarjih se je se je odvijal družinski boj med veliko in malo Ribo, zmagal pa je ata: Marko Ribnikar. Žan je napovedal, da bo drugo leto vse čisto drugače. V ženski konkurenci je zmagala Safran Tina, čeprav je boj za prvo mesto bil zelo oster.
Omeniti je potrebno še najmljašega tekmovalca Jaka Komačar, ki se je kljub padcu zelo dobro odrezal, ter seveda goste iz Hrvaške, ki so se na to tekmo pripeljali tudi iz Splita.

Za vse, ki ste manjkali, pa že zdaj povabilo na jubilejno 5. tekmo, katere ne smete zamuditi!!

Kratko poročilo in foto: Ivan Škrlec (ivan.skrlec@siol.net)